Новинки

Ми допоможемо вам з вибором комфортної постільної білизни

Ми допоможемо вам з вибором комфортної постільної білизни

Насправді чималу роль в нашому комфортному сні відіграє постільна білизна, яке зтикається з тілом протягом усього відпочинку, тому ми повинні вибрати тканину гарної якості. Пропонований асортимент тканин для постільної білизни дуже різноманітний і у кожної з них є свої переваги, які для кожної людини цінні по-своєму.

З якої тканини вибрати білизну?

Ситець - найдешевший комплект постільної білизни напевно буде пошитий саме з нього, так як він є одним з дешевих і в той же час практичних тканин, які легко пропускають повітря, не потребують особливого догляду і витримують численна кількість прань. Однак вироби з ситцю можуть дати значну усадку, згодом стати тонким і втратити початкову яскравість забарвлення.

Сатин - така білизна вас ніколи не розчарує. Щільна і в той же час тонка тканина виготовляється з крученої бавовняної нитки подвійного плетіння. Це довговічна і надійна тканину, яка має чудову повітропроникність, прекрасно прасується і здатна витримати велику кількість прань не втрачаючи при цьому свою яскравість. Чим більше блиску в тканини, тим вона якісніша.

Шовк - якісний японський шовк стане розкішшю для ліжку в будь-якому елітному будинку, він прекрасно пропускає повітря, зберігає тепло вашого тіла і навіть регулює температуру тіла в залежності від температури навколишнього середовища. А ось штучний шовк, який холодить і ковзає, багатьом подобається в літню спеку..

Льон - вважається екологічною і практичною тканиною, тільки частіше його з'єднують з бавовною і тоді він практичніше і м'якше. Ідеально пропускаючи повітря, льон підходить навіть для сну при + 40 ° C. Якщо немає добавки бавовни, льон доводиться гладити в мокрому вигляді.

Бамбук - головною перевагою тканини є гіпоалергенність, вона прекрасно підходить дітям, людям з чутливою шкірою і алергікам. Бамбукова тканина надзвичайно м'яка і приємна на дотик. Даний матеріал добре пропускає повітря і перешкоджає розмноженню бактерій.

Мікрофібра - хоча ця тканина і є синтетичною, вона не поступається за своїми властивостями натуральним, а багато в чому навіть перевершує їх. Вироби з мікрофібри практично не мнуться, не скачуються, не линяють і не втрачають свою первісну яскравість. Тканина є "дихаючої", не розтягується і не сідає. М'якість матеріалу близька до бавовни.

Бязь - постільна білизна з бязі більше підійде для зимової пори року, так як є більш щільною. Характеризується хорошою зносостійкістю, на дотик трохи жорсткіша ситцю. Не втрачаючи свого виду служить досить тривалий час.

Ранфорс - ця тканина з'явилася недавно, попередниками її є поплін і бязь, які мають ідентичне переплетення ниток. Новий вид тканини ранфорс був удосконалений завдяки використанню більш тонкої нитки, що додало тканини кращу якість і тактильне відчуття. Постільна білизна з ранфорса зручно використовувати в різні пори року, тому як воно може зігрівати взимку і охолоджувати влітку. Витримує багато прань і не тьмяніє.

Поплін - м'яка бавовняна тканина з легким рубчіковим рельєфом, яка не робить її грубою. Таке білизна створить комфортні відчуття для сну. Легка, дихаюча тканина з стійким фарбуванням після прання залишається як нова.

Фланель - бавовняна тканина з начосом, у багатьох ця тканина асоціюється з пелюшками і сорочечки. Фланель викликає відчуття тепла і комфорту. Матеріал дуже ніжний і приємний до тіла, раніше його називали "зимовий бавовна".

Купуючи постільну білизну необхідно вибрати правильний розмір. Для цього до розмірів ліжка, враховуючи висоту матраца, потрібно додати по сторонам мінімум 20 см, щоб дізнатися розмір простирадла. Розмір підодіяльника беремо за розміром ковдри.

0 Комментарий