Приліжкова тумба Гармонія Arbor Drev

Новий

Термін виготовлення 

Сосна - 1,5 місяці

Бук - 2 місяці

Детальніше

3 861 грн.



Опис

Натур- дерево.jpgПриліжкова тумба Гармонія Arbor Drev

Приліжкова тумба Гармонія від виробника Arbor Drev - це елегантна модель з вишуканим дизайном. Тумба виконана в класичному стилі, виглядає стильно і сучасно. Висока якість матеріалів забезпечить виробу довговічність. Тумба на ваш вибір виготовлена з щита натуральної деревини бука або сосни і має кольорову гаму з семи кольорів. Для нанесення різних відтінків використовуються якісні, безпечні лакофарбові матеріали італійського виробництва і дуже дорога послідовна технологія їх нанесення, в результаті якої чудово видно неповторну структуру дерева. Фасад тумби виготовлений з натурального дерева, каркас з ламінованого ДСП, дно висувних шухляд і задня стінка - ДВП. Направляючі висувних шухляд - телескопічні повного висунення. Дана модель чудово поєднується з усіма ліжками виробника.

Кольорова гама

ЦВЕТ-ДЕРЕВА-1.jpg

Зверніть увагу!!!! Виріб у білому та сірому кольорі + 15% до вартості тумби.

На ваш вибір виконання у двох варіантах дерева

 Сосна - матеріал щільністю 500-520 кг / м³, стійкий до різних видів грибків та плісняви, що забезпечить здорову атмосферу в оселі. Має приємний аромат і привабливий зовнішній вигляд, завдяки наявності яскраво виражених смуг і кілець.

 Бук - дуже тверда і благородна деревина щільністю 630 - 670 кг / м³, має дрібну однорідну текстуру, що не містить сучків. Легко піддається поліруванню, фарбуванню і нанесенню лаку. Маючи дрібну текстуру, меблі з буку виглядають більш м'якими і теплими.        

%D1%89%D0%B8%D1%82.jpgЩит дерева - це деревний матеріал, що отримується в результаті склеювання по довжині дерев'яних струганих брусків без торцевих зрощувань. До його переваг слід віднести стійкість до деформації, однорідну фактуру і екологічність.

Характеристики

Розміри (ШхГхВ) 50 х 35 х 39 см
Матеріал: Дерево

30 іншіх товарів у цієї категорії