Новинки

Комоди 

100 товарів.
на сторінку

Комоди – все на своєму місці!

Напевно неважко знайти місце в будинку, де комод або тумба можуть зробити свій внесок у ваше домашнє господарство. З цими меблями для зберігання багатьох речей, які раніше опинялися на стільці, столі або навіть на підлозі, тепер є приємне місце у вашому новому придбанні.

Відкрийте для себе переваги комода та тумби

Комоди та тумби: місце для зберігання потрібних вам речей.
Універсальність цих елементів меблів величезна. Комоди та тумби можуть бути пов'язані з вітальнею, а також можуть бути стильним доповненням спальні, коридору та навіть кухні. Ці складові інтер'єру не призначені для певного типу речей, як у випадку шаф або тумб для взуття.

Вишуканий, простий чи стильний дизайн?

У нашому інтернет-магазині ви можете вибирати між сотнями тумб та комодів у всіх стилях, формах, кольорах та розмірах, дозвольте вашій творчості погуляти. Деякі люди люблять заспокійливий, класичний інтер'єр. Вони особливо схильні вибирати дерев'яні комоди або зі шпоном у теплих тонах. Інші бачать це сучасніше і прикрашають свій інтер'єр глянцевими меблями, які прості в обслуговуванні. У гладкому інтер'єрі не обов'язково бути місцю великого блиску, також підійдуть дерев'яні меблі, можливо, оброблені металевими елементами. Комоди та тумби для заміських будинків зроблені з дерева та грубо пофарбовані. Тут також можна побачити, що білий колір меблів знову повертається в моду. Комоди та тумби у стилі кантрі ідеально підходять для любителів романтичних інтер'єрів. Якщо у вас широка індивідуальність і ви можете знайти себе у кількох стилях, ви можете, звичайно, також поєднати їх. Сміливі бувають упертими і не просто копіюють інтер'єри з меблевих брошур. Подивіться що найкраще підходить вашому інтер'єру та смаку, і які стилі можуть зіткнутися, але зрештою ідеально поєднуватись один з одним.

Комоди як додаткова шафа для спальні
Якщо ваш гардероб вже переповнений одягом, ви можете зберігати дрібний одяг, такий як спідня білизна, шкарпетки, головні убори, піжами та інші речі, які ви рідко носите, у комоді. У спальні батьків, комод корисний для зберігання фотоальбомів та інших предметів. Дитячі іграшки або шкільні книги можуть зберігатися у дитячому комоді.

Прикрасимо комод або тумбу аксесуарами та прикрасами
Звичайно, на верхній частині комода та тумби є місце. Не спокушайтеся кидати туди свої речі. Тому поставте на комод гарну вазу, химерну прикрасу чи свічки. Ці красиві аксесуари виглядають стильно та чудово доповнять ваш інтер'єр. Таким чином, ваш будинок завжди виглядатиме затишним з невеликим зусиллям.

Купити комод онлайн у себе вдома
Ви переконалися, що новий комод може зробити ваше життя простішим, а ваш інтер'єр більш стильним? Погляньте на наш широкий асортимент комодів та тумб і виберіть свої улюблені меблі в кілька кліків. Завдяки нашим великим запасам, меблі можуть бути доставлені швидко, так що ви зможете акуратно зберігати ваші речі в найкоротші терміни.