Ліжко двоярусне Фулхем Tenero

Новий

Наявність уточнюйте у менеджера

Якщо немає в наявності термін виготовлення 10 робочіх днів

Детальніше

8 923 грн.




Опис

Ліжко двоярусне Фулхем Tenero

Ліжко двоярусне Фулхем це відмінне рішення, що дозволяє максимально заощадити місце у кімнаті. Виготовлено з металевих труб і профілів, при цьому залишаючись легким і зручним в експлуатації. Надійною основою під матрац є металеві трубки ламелі з кроком 9 см, які підходять для матраців зі зв'язаними між собою пружинами. Для того, щоб використовувати матрац із незалежним пружинним блоком або безпружинний матрац, ми рекомендуємо укомплектувати ліжко додатковими опціями. На стандартні трубки ламелі можна покласти ДВП підкладку (бюджетний варіант), який підійде для використання будь-яких матраців або вибрати варіант з прискореними трубками ламелями (крок 4,5 см). Ліжко поставляється у розібраному вигляді, у фірмовій упаковці з детальною інструкцією зі збирання (збирається легко). Довжина ліжка може бути 190 чи 200 см, на ціну це не впливає.
  Стійки труба 40*40 мм (ніжки), перемичка 25*25 мм,
Від підлоги до основи 250 мм, між ярусами 1250 мм (без матраца, + матрац 180-200 мм) від підлоги до основи другого ярусу 1500 мм (без матраца), висота поручнів 224 мм, загальна висота 1915 мм, ширина сходів 325 мм
Виготовляється: права/ліва

Доступні кольори покриття металу:

1 категорія

Білий Бежевий Коричневий Чорний оксамит Чорний глянець

2 категорія

Білий оксамит Чорне срібло Біле срібло Чорна мідь Чорне золото

3 категорія

Бордо Жовтий Зелений Синій Бузковий Сірий Золото

Додаткові опції:

Металеві трубки (крок 8 см) Металеві трубки та ДВП підкладка Букові ламелі Посиленні металеві трубки
Стандартна вартість Доплата Доплата Доплата

Ціни на додаткові опції можна переглянути тут

1. Підкладка ДВП збільшує термін експлуатації безпружинних матраців та забезпечує правильну підтримку для матраців з незалежним пружинним блоком.

2.Ліжко можна укомплектувати буковими ламелями (розраховані для безпружинних і безкаркасних матраців). На стандартну основу встановлюється 17 ламелей із букової фанери, які "пружинять", закріплених на пластмасових утримувачах. Утримувачі закріплені алюмінієвими заклепками. Витримує навантаження до 150 кг на одне спальне місце.

3. Посиленні металеві трубки з кроком 4 см (розраховані для використання будь-яких матраців).

4. Підкатна шухляда для постільних речей на коліщатках. Матеріал – ДСП. Кольори: бежевий, білий, чорний та яблуня. Поставляється у розібраному вигляді у фірмовому впакуванні. Розмір шухляди: (ДхГхВ) 180 х 55 х 24 см.

Доставка здійснюється по всій території України.

Характеристики

Матеріал: Метал

15 іншіх товарів у цієї категорії