Матрац Flirt / Флірт Romance Matroluxe

Новий

35 299 грн.



Опис

Безпружинний двосторонній матрац Flirt / Флірт Matroluxe

Матрас Flirt / Флірт Matroluxe - це модель, яка подарує вам незабутнє відчуття комфорту. Виготовлений на основі поєднання різних інноваційних пін з різною щільністю, що дозволяє хребту перебувати у правильному положенні. Завдяки шару з піни Memory забезпечується легкий масажний ефект, м'язи розслаблюються, не пережимаються судини. Має необмежене навантаження на спальне місце.

Флирт слои.JPG

Склад матраца пошарово:

Soft Plus - м'який рельєфний чохол зі стрейч-жаккарда, прошитий безпечним для здоров'я, синтепоном, що не викликає алергію. Перевага такого поєднання матеріалів у тому, що чохол максимально поглинає вологу та рівномірно розподіляє зайве тепло, регулюючи мікроклімат Вашого спального місця.

Natural Memory - в'язкоеластичний спінений матеріал, що має мікропористу структуру, набуває форми тіла і ідеально запам'ятовує її, створюючи неповторні відчуття комфорту.

Pillowy Top Foam - інноваційний, екологічно чистий та гіпоалергенний матеріал. Не вбирає вологу та запахи. Створює гарну форму поверхні та підвищує комфорт.

Comfort Layer - це екологічно нешкідливий м'який, але в той же час еластичний і пружний матеріал, що має високу повітропроникність і гігроскопічність.

Зверніть увагу! Розрахунок вартості нестандартного матраца, розміри якого за шириною менше 500 мм та/або довжиною менше 1500 мм, проводиться за індивідуальною схемою. Ціну такого матраца дізнавайтеся у менеджера

Гарантія: 5 років 

Характеристики

Жорсткість матрацу "3" Середній
Висота матрацу 23 см
Рекомендоване навантаження на одне спальне місце Без обмежень

19 іншіх товарів у цієї категорії