Полиця Ексклюзив Arbor Drev Показати більше

Полиця Ексклюзив Arbor Drev

Новий

1 077 грн.


Опис

Натур- дерево.jpgПолиця Ексклюзив Arbor Drev

Настінна полиця Ексклюзив від виробника Arbor Drev - це елегантна модель із оригінальним дизайном. Полиця виглядає ненав'язливо, стильно та сучасно. Висока якість матеріалів забезпечить виробу довговічність. На ваш вибір виготовлена з натурального дерева бука або сосни і має кольорову гаму із восьми кольорів. Для нанесення різних відтінків використовуються якісні, безпечні лакофарбові матеріали італійського виробництва та дуже дорога послідовна технологія їхнього нанесення, в результаті якої чудово видно неповторну структуру дерева.

Розміри полиці: 

Висота: 24 см
Ширина: 120 см

Кольорова гама

Білий Сірий Вільха Яблуня Локарно Горіх Темний горіх Венге Венге магія

Зверніть увагу!!!! Виріб у білому та сірому кольорі + 15% до вартості полиці.

На ваш вибір виконання у двох варіантах дерева

 Сосна - матеріал щільністю 500-520 кг / м³, стійкий до різних видів грибків та плісняви, що забезпечить здорову атмосферу в оселі. Має приємний аромат і привабливий зовнішній вигляд, завдяки наявності яскраво виражених смуг і кілець.

 Бук - дуже тверда і благородна деревина щільністю 630 - 670 кг / м³, має дрібну однорідну текстуру, що не містить сучків. Легко піддається поліруванню, фарбуванню і нанесенню лаку. Маючи дрібну текстуру, меблі з буку виглядають більш м'якими і теплими.        

Характеристики

Матеріал: Дерево
Висота 24 см
Ширина 120 см

9 іншіх товарів у цієї категорії