Матрац Desire / Дезайр Romance Matroluxe

Новий

22 833 грн.



Опис

Двосторонній матрац із незалежним пружинним блоком Desire / Дезайр Matroluxe.

Матрац Desire / Дезайр Matroluxe - це модель, яка подарує вам незабутнє відчуття комфорту. Виготовлений на основі блоку незалежних пружин. Шар із натуральної кокосової койри надає матрацу необхідного ступеня жорсткості. Завдяки прошарку з піни Memory забезпечується легкий масажний ефект, м'язи розслаблюються, не пережимаються судини. Має різнобічну жорсткість та необмежене навантаження на спальне місце.

Дезайр слои.JPG

Склад матраца пошарово:

Soft Plus - м'який рельєфний чохол зі стрейч-жаккарда, прошитий безпечним для здоров'я, синтепоном, що не викликає алергію. Перевага такого поєднання матеріалів у тому, що чохол максимально поглинає вологу та рівномірно розподіляє зайве тепло, регулюючи мікроклімат Вашого спального місця.

Natural Memory - в'язкоеластичний спінений матеріал, що має мікропористу структуру, набуває форми тіла і ідеально запам'ятовує її, створюючи неповторні відчуття комфорту.

Pillowy Top Foam - інноваційний, екологічно чистий та гіпоалергенний матеріал. Не вбирає вологу та запахи. Створює гарну форму поверхні та підвищує комфорт.

Organic Protection - захисний шар із екологічно чистих матеріалів. Гарантує оптимальний захист шарів та зменшує ризик зношування та стимулює жорсткість матраца.

Ergonomic Spring System - ексклюзивна система комфортності. Матрац з таким пружинним блоком має властивість ідеально повторювати контури тіла, що робить його максимально анатомічним.

Coconut coir - волокно із горіхів кокосу, 100% екологічний матеріал. Завдяки скріпленню натуральним латексом структура дуже об'ємна та пружна, до того ж легко пропускає повітря.

Comfort Layer - це екологічно нешкідливий м'який, але в той же час еластичний і пружний матеріал, що має високу повітропроникність і гігроскопічність.

Layer Bliss - натуральний еластичний пружний матеріал, який за своєю будовою нагадує бджолині стільники з повітряними осередками. Навіть після тривалого тиску, легко відновлює колишній вигляд та структуру.

Зверніть увагу! Розрахунок вартості нестандартного матраца, розміри якого за шириною менше 500 мм та/або довжиною менше 1500 мм, проводиться за індивідуальною схемою. Ціну такого матраца дізнавайтеся у менеджера.

Гарантія: 5 років

Характеристики

Жорсткість матрацу "3/4" Середній/Жорсткий
Висота матрацу 21 см
Рекомендоване навантаження на одне спальне місце Без обмежень

30 іншіх товарів у цієї категорії